PREFAB AANBOUWSYSTEMEN
Bouwlinks, partners in de bouw

Bouwbedrijf Slink
Meer dan 35 jaar actief als bouwbedrijf in Noord Holland. Gespecialiseerd in metselwerk (nieuwbouw, verbouw, renovatie) en prefab aanbouwsystemen.

De Jong Beton Kelders
Meer woonruimte creëren met een kelder. De Jong is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in beton kelders, stallen bouw, sleufsilo's, mestkelders en bergingen.

Eksteen BV
Sinds enige tijd werken wij samen met Voegbedrijf Eksteen BV. Zij verzorgen uitstekend voegwerk voor de aanbouwen die we plaatsen. Echte vakmannen op gebied van gevelrenovaties en snijvoegen!

Dakkapellen Prof
Binnen een dag meer ruimte, licht en een waardevermeerdering van uw woning via een hoogwaardige dakkapel. Online prijzen en kosten van uw dakkapel berekenen en vergelijken.

Kozijnen Bestellen
Goedkoop en snel oersterke, mooie kozijnen van Aluplast bestellen. Online kosten berekenen van maatwerk kunststof en aluminium kozijnen. Direct een prijs. Standaard levering binnen 2 weken. 500x500mm kunststof kozijn voor al € 64,- incl btw.

Uw Dakopbouw
Op zoek naar meer ruimte, maar geen mogelijkheid om uit te bouwen in de breedte? Dan biedt een prefab dakopbouw een uitstekende oplossing. Meer vierkante meters door een extra verdieping op uw woning. Vergelijk kosten en prijzen online.

Makelaardij West-Friesland
Makelaar voor dorpen en steden in de gemeente Opmeer, Medemblik, Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Hoorn en Koggenland. Deze makelaar biedt gerichte hulp bij het kopen of verkopen van uw woning. Bereken wat uw huis waard is en bereken uw maandlasten.

Een barst in uw raam? Neem contact op en ontvang offertes van verschillende glaszetters in Amsterdam die u kunt vergelijken en direct kunt inschakelen. 24 uur per dag beschikbaar en u bent tot wel 40% goedkoper uit.

Schoorsteenspecialist Amsterdam
Is er iets of iemand blijven hangen in uw Amsterdamse pijp? Schakel dan deze gediplomeerde schoorsteenveger uit Amsterdam in. De klus wordt in een handomdraai geregeld, zodat schoorsteenbrand of vergifting voorkomen wordt.

Heibedrijf Steenman
Heibedrijf Steenman uit Noord-Holland is ruim 15 jaar gespecialiseerd in trillingsarm heien op de kleinste bouwlocaties (denk aan aanbouw, serre, terras, etc.) door heel Nederland.

Stucadoorsbedrijf
Stucadoorsbedrijf Bas Stuuk uit Zuid-Holland is specialist in het stucadoren van wanden en plafonds, zoals het gladmaken, aanhelen, repareren, pleisteren, schuren en gipsplaatafwerking. Pure vaklui in het maken van prachtige ornamenten en lijsten!

Verbouwingen bij rubrieken.com
Op zoek naar een verbouwing van andere aard? Deze site biedt een groot aantal bedrijven voor verbouwingen, zoals timmerbedrijven, glaszetters, installateurs en meer.

Marathonschaatsen Hoorn
Naast het fabriceren en plaatsen van aanbouwen zijn wij actief als schaatstrainer binnen de marathon. Op deze site vindt u informatie en uitslagen van jeugd en top uit de regio.

Startpagina voor klussen
Deze pagina biedt vele handige links voor praktisch iedere klus, van materiaal tot gereedschap, van doehetzelf tot de vakman voor de moeilijkere klussen.

Stalen binnendeuren
Leverancier van stalen binnendeuren op maat. Moderne deuren met een industriële look. Deze look zorgt voor ruimte door het gebruik van glas en geeft een robuuste uitstraling. Ook naar binnen en buiten zwaaiende taatsdeuren mogelijk.

Kunststof kozijnen
Deze partner biedt kunststof kozijnen van K-Vision. U vindt er kunststof kiepramen, draaikiepramen, schuiframen en kozijnen met hvl verbindingen.

Uitbouw met veranda
Voor een aluminium overkapping aan uw aanbouw is Fonteyn een interessante partij. Hiermee verlengt u uw uitbouw ook buitenshuis.

Huis opkopen? Wij kopen huizen!
Door je huis te laten opkopen voorkom je dubbele lasten. Het huis wordt binnen afzienbare tijd tegen een getaxateerd bedrag opgekocht en het scheelt een gang langs de makelaar.

Spouwmuur isoleren
Voor tussenwoningen bespaar je gemiddeld tussen de € 200,- en € 300,- per jaar, voor een hoekwoning tussen de € 500,- en € 600,- en voor een vrijstaande woning tussen de € 700,- en € 900,-. De terugverdientijd is ongeveer 3-5 jaar.

Bereken uw kosten, prijzen van aanbouw Standaard S1 Bereken uw kosten, prijzen van aanbouw Modern M1
Bereken uw kosten, prijzen van aanbouw Klassiek C1 Kosten, prijzen van aanbouw op maat

Bel mij terug
Heeft u een vraag en wilt u terug-
gebeld worden? Vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Naam
Telefoonnummer