PREFAB AANBOUWSYSTEMEN
Bouwlinks, partners in de bouw

Bouwbedrijf Slink
Meer dan 35 jaar actief als bouwbedrijf in Noord Holland. Gespecialiseerd in metselwerk (nieuwbouw, verbouw, renovatie) en prefab aanbouwsystemen.

De Jong Beton Kelders
Meer woonruimte creŽren met een kelder. De Jong is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in beton kelders, stallen bouw, sleufsilo's, mestkelders en bergingen.

Eksteen BV
Sinds enige tijd werken wij samen met Voegbedrijf Eksteen BV. Zij verzorgen uitstekend voegwerk voor de aanbouwen die we plaatsen. Echte vakmannen op gebied van gevelrenovaties en snijvoegen!

Dakkapellen Prof
Binnen een dag meer ruimte, licht en een waardevermeerdering van uw woning via een hoogwaardige dakkapel. Online prijzen en kosten van uw dakkapel berekenen en vergelijken.

Uw Dakopbouw
Op zoek naar meer ruimte, maar geen mogelijkheid om uit te bouwen in de breedte? Dan biedt een prefab dakopbouw een uitstekende oplossing. Meer vierkante meters door een extra verdieping op uw woning. Vergelijk kosten en prijzen online.

Heibedrijf Steenman
Heibedrijf Steenman uit Noord-Holland is ruim 15 jaar gespecialiseerd in trillingsarm heien op de kleinste bouwlocaties (denk aan aanbouw, serre, terras, etc.) door heel Nederland.

Stucadoorsbedrijf
Stucadoorsbedrijf Bas Stuuk uit Zuid-Holland is specialist in het stucadoren van wanden en plafonds, zoals het gladmaken, aanhelen, repareren, pleisteren, schuren en gipsplaatafwerking. Pure vaklui in het maken van prachtige ornamenten en lijsten!

Verbouwingen bij rubrieken.com
Op zoek naar een verbouwing van andere aard? Deze site biedt een groot aantal bedrijven voor verbouwingen, zoals timmerbedrijven, glaszetters, installateurs en meer.

Marathonschaatsen Hoorn
Naast het fabriceren en plaatsen van aanbouwen zijn wij actief als schaatstrainer binnen de marathon. Op deze site vindt u informatie en uitslagen van jeugd en top uit de regio.

Startpagina voor klussen
Deze pagina biedt vele handige links voor praktisch iedere klus, van materiaal tot gereedschap, van doehetzelf tot de vakman voor de moeilijkere klussen.

Bereken uw kosten, prijzen van aanbouw Standaard S1 Bereken uw kosten, prijzen van aanbouw Modern M1
Bereken uw kosten, prijzen van aanbouw Klassiek C1 Kosten, prijzen van aanbouw op maat

Bel mij terug
Heeft u een vraag en wilt u terug-
gebeld worden? Vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Naam
Telefoonnummer